Blogs


Blogs over portretfotografie. Wat komt er kijken bij het maken van portretfotos?

Blogs over portretfotografie: op deze pagina tref je een verzameling aan van blogs die je kunnen helpen bij het maken van goede portretfotos. Ze geven je als (mogelijke) opdrachtgever informatie over portretfoto’s en het ontstaan daarvan. Wat komt er kijken bij het maken van goede portretten? Ik ga er in onderstaande blogs op in.

Ben je op zoek naar andere informatie over portretfotografie? Laat het mij weten! Stuur mij even een mail via info@wilmardik.nl of bel mij op 06-51520360. Veel leesplezier!

Andere blogs over fotografie

Ik heb een redelijk aantal blogs over fotografie geschreven. Een overzicht van al deze blogs, artikelen in fotobladen en gastblogs kun je bekijken op deze pagina: blogs over bedrijfsfotografie.